Hallo Wereld

Mijn naam is Suzanne van Wanrooij, dochter van William van Wanrooij en Petra van Wanrooij – Busio. Op 18-08-1988 zag ik het levenslicht te Oosterhout (NBr).

Ik ben Complementair therapeut en studeer Energetische Therapie op HBO niveau. Daarnaast ben ik Tarotdocent, geef ik tarotconsulten, workshops en cursussen. Ook ben ik ontzettend leergierig en volg ik de nodige bijscholingsdagen om volledig up to date te blijven en zo de best mogelijke kwaliteit als therapeut te waarborgen.

 

Na mijn weg vol met persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en de nodige uitdagingen heb ik het voorrecht om hier mijn werk van te maken. Zo kan ik mijn expertise inzetten om anderen ook te helpen op hun weg. Naast volwassenen behandel ik ook kinderen en dieren. Dit omdat ik vind dat iedereen recht heeft op passende hulp. Op dit moment werk ik volgens een gereduceerd tarief vanwege mijn studie als therapeut. In 2019 verwacht ik af te studeren aan de opleiding Energetische Therapie, waarna ik mijn AGB-code zal ontvangen en vanaf 2019 vergoed wordt door de zorgverzekeraars.

 

Een energetische behandeling maakt gebruik van het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam wat gestimuleerd wordt. Hierbij wordt gekeken volgens de holistische visie, ofwel de gehele mens. Met de gehele mens bedoel ik het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Het mooie van een energetische behandeling is dat er op fysiek gebied wordt gewerkt, namelijk door middel van magnetiseren. En tegelijkertijd vind er door bewustwording ook veel verandering plaats op het gebied van het emotionele, mentale en spirituele lichaam door gespreksvoering.

 

Bij ieder consult wordt er gebruik gemaakt van zogenoemde helderheden. Zoals iedereen alle zintuigen gebruikt zoals horen, zien, ruiken, proeven en voelen bestaan er hierin ook helderheden. Helderhorend, helderziend, helderruikend, helderproevend, heldervoelend en helderwetend. Iedereen heeft deze helderheden en kan deze dus ook trainen. Bij de een zijn ze verder ontwikkeld dan bij de ander. Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van helder weten, voelen, zien en soms horen. Dit zijn de ‘instrumenten’ die ik inzet tijdens  mijn therapieën.

 

Als ik niet aan het werk ben dans ik salsa, zing ik muziek van Etta James, zit ik met mijn neus in de boeken, verdiep ik me in de quantum geneeskunde, studeer ik, onderneem ik leuke dingen, knuffel ik met de kat, ben ik creatief bezig met schilderen/bijenwas of bedenk ik nieuwe dingen met Tarot, spiritualiteit etc.
Een consult bij mij zie ik altijd als een cadeautje voor jezelf. Maar waar een bosje bloemen na een aantal weken verwaterd, is dit een cadeautje waar je voor de rest van je leven plezier aan hebt.

 

Mijn uiteindelijke droom is dat de complementaire geneeskunde en de reguliere geneeskunde samen gaan werken onder het mom van twee weten er meer dan één. Ook zie ik het als mijn missie om het prachtige vak Tarot naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Deze introductie vind ik van belang, omdat je zo een indruk krijgt wie ik ben, wat ik doe, waar ik voor sta en of dat past bij je gevoel en je hulpvraag.

Mocht je na het lezen van deze introductie nog vragen hebben of behoefte hebben aan extra informatie. Dan zie ik graag je mail/telefoontje tegemoet.

 

 

Warme liefdevolle groet,

 

 

Suzanne van Wanrooij