Therapieën

 

Je kunt bij mij kiezen uit de volgende behandelingen:

  • Tarot mediation reading
  • Energetische behandeling
  • Systemisch werk (denk daarbij aan familie opstellingen, orgaanopstellingen)

Dit is voor alle leeftijden. Bij kinderen dienen beide ouders schriftelijk akkoord te geven voor een consult. Als je slecht ter been bent en toch graag een consult wil, kan ik tegen een kleine vergoeding ook jouw kant op komen.

 

Als therapeut gebruik ik verschillende technieken in een consult. Dit noem ik mijn gereedschapskist die ik in de loop der jaren ontwikkeld heb met daarin verschillende gereedschappen (tools) om tot meer bewustwording te komen en zo dus ook het zelfgenezend vermogen te kunnen stimuleren. De technieken waar ik onder andere mee werk zijn: visualisaties, psychologie, NLP,  meerstoelen gesprek, pendelen, psychometreren, familieopstellingen, orgaanopstellingen, innerlijk kind werk, chakraleer, regressie therapie (vorige levens), aura healing, mediumschap, trancemediumschap en automatisch schrift.

 

Je krijgt dus hulp op maat. Helemaal aangepast op de behoefte van jou. Een consult kan ontspannend zijn,  liefdevol confronterend zijn en soms kom je tot gehele nieuwe inzichten. Het draait om bewustwording. Het doorbreken van patronen, uitwerken van trauma’s, rouwverwerking, werken aan zelfbeeld, innerlijk kind stukken, visualisaties en herhalende patronen doorbreken die al generaties lang  spelen. Kortom... Je komt weer in je kracht en vanuit daar leer je beter de balans bewaren. Je bent meer autonoom, meer bewust en je leert werken met jouw eigen persoonlijke leiderschap.

 

Een consult bestaat bij mij uit:


Anamnese & akkoordverklaring
Hulpvraag
Psychometreren
Consult
Tools, oefeningen en handvaten 
Nazorg